Összevont tartózkodási engedély keresése

Segítség a használathoz

Az oldal azon tartózkodási engedélyek adatainak ellenőrzésére szolgál, melyek munkavállalásra is feljogosítanak (ún. "összevont" tartózkodási engedély"). Más típusú tartózkodási engedély jelen rendszerben NEM szerepel.

Az engedély ellenőrzéséhez a beviteli mezőbe gépelje be a tartózkodási engedély sorszámát, szóközök és kötőjelek nélkül, egybeírva. A kis- és nagybetűk eltérése nem számít. A kezdeti "0" számjegyeket is be kell írni. Példa helyes kártyaszámra: 00000123. A beírás után a keresés gomb aktív lesz, a gombnyomás hatására a nyilvántartásból - amennyiben ott szerepel - megtekinthető a foglalkoztató és a foglalkoztatás adatai.

Amennyiben az okmánysorszám alapján az engedély nem található, az nem jelenti azt, hogy az engedély érvénytelen. Ilyen esetben az engedély érvényességének vizsgálatához keresse fel a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal illetékes területi szervét.

A visszaélés elkerülése érdekében jelen rendszer lekérdezéseinek száma korlátozott. Amennyiben technikai probléma adódik a használat során, kérjük jelezze azt a Hivatal webmesterének (ld.Impresszum).

↢ vissza