Összevont tartózkodási engedély keresése

Segítség a használathoz

Az oldal azon tartózkodási engedélyek adatainak ellenőrzésére szolgál, melyek munkavállalásra is feljogosítanak (ún. "összevont" tartózkodási engedély"). Más típusú tartózkodási engedély jelen rendszerben NEM szerepel.

Az engedély ellenőrzéséhez a beviteli mezőbe gépelje be a tartózkodási engedély sorszámát, szóközök és kötőjelek nélkül, egybeírva. A kis- és nagybetűk eltérése nem számít. A kezdeti "0" számjegyeket is be kell írni. Példa helyes kártyaszámra: 00000123. A beírás után a keresés gomb aktív lesz, a gombnyomás hatására a nyilvántartásból - amennyiben ott szerepel - megtekinthető a foglalkoztató és a foglalkoztatás adatai.

Amennyiben az okmánysorszám alapján az engedély nem található, az nem jelenti azt, hogy az engedély érvénytelen. Ilyen esetben az engedély érvényességének vizsgálatához keresse fel az Országos Idegenredészeti Főigazgatóság illetékes területi szervét.

A visszaélés elkerülése érdekében jelen rendszer lekérdezéseinek száma korlátozott. Amennyiben technikai probléma adódik a használat során, kérjük jelezze azt a Hivatal webmesterének (ld.Impresszum).

↢ vissza